ETABLERING OG ONBOARDING

Få hjælp til etablering af din nye internationale medarbejder og til onboarding, så i sammen kommer godt fra start.

2022_09_04_Copenhagen_Capacity_Planday_00025-1600px-1

Life in Denmark - borger.dk (registrering og bosætning)

Life in Denmark er den internationale borgers engelske version af borger.dk. 

Her finder du også Internaitonal Citizen Service. Hos International Citizen Service hjælper de med at få papirarbejdet for din internationale medarbejder i orden, så som opholdstilladelse, CPR nr., skattekort, sygesikringskort osv. De hjælper desuden med jobsøgning, samt relevant information omkring skoler, daginstitutioner, samt kultur og fritidsaktiviteter. ICS har kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Hjælp til onboarding af din medarbejder

Projektet Onboard Denmark hjælper SMV’er der har ingen eller lidt erfaring med ansættelse af udenlandsk arbejdskraft, med at dygtiggøre sig til at blive klar til international rekruttering og onboarding. Det er bl.a. muligt at få et professionelt coaching forløb. Projektet er støttet af Innovationsfonden og det er gratis at deltage  

DI Global Talent & Mobility team tilbyder sparring omkring pre- og onboarding af udenlandske medarbejdere til alle medlemmer. DI ved hvor afgørende det er, at du og  dine udenlandske medarbejdere sammen kommer godt fra start. DI hjælper og rådgiver dig som arbejdsgiver, så I sammen får skabt et stærkt fundament, allerede inden medarbejderen starter i sit nye job.

International House Copenhagen

International House Copenhagen tilbyder små og mellemstore virksomheder en bred vifte af forskellige tilbud ift. internationale medarbejdere.

International House Copenhagen er et fysisk kontaktpunkt til alt myndighedsarbejdet ift. opholdstilladelser, biometri (fingeraftryk) skattepapirer, CPR, Nem-ID mv. igennem SIRI og International Citizens Service.

International House North Denmark

International House North Denmark har til formål at hjælpe nordjyske virksomheder med at tiltrække, modtage og fastholde international arbejdskraft og hjælper til at etablere de internationale talenter der flytter til region Nordjylland. 

International House North Denmark er et fysisk kontaktpunkt til alt myndighedsarbejdet ift. opholdstilladelser, biometri (fingeraftryk) skattepapirer, CPR, Nem-ID mv. igennem SIRI og International Citizens Service. 

2019_08_05_Copenhagen_Capasity_Pascal_Audio_0056-1600px

International Community Odense

International Community Odense hjælper virksomheder med at få deres internationale medarbejdere godt på plads. Vi vil gerne hjælpe jeres nye internationale medarbejdere med at falde på plads i Odense og introducere dem til netværk og aktiviteter i byen.

International Community Odense tilbyder vejledning til internationale medarbejdere om flytning, registrering, daginstitutioner, sprogundervisninger og andre praktikaliteter.

First Home Service hjælper internationale medarbejdere med at finde bolig i Odense. International Communitys services kan benyttes både før og efter ankomst I Danmark, og vi kan også være tilstede under jobsamtaler til at fortælle om livet i Odense.

Bosætningsguider i Trekantområdet

Står du for at skulle ansætte en international medarbejder, kan bosætningsguiderne hjælpe både din nye medarbejder med at etablere sig i én af Trekantområdets syv kommuner. Bosætningsguiderne kan besvare spørgsmål, der opstår i forbindelse med etablering, f.eks. boligmuligheder, skoler, fritidsliv eller kulturliv.

Headstart (Midtjylland)

Nyansatte internationale medarbejdere i Midtjylland tilbydes via Headstart at deltage i et lokalt onboardingforløb, hvor medarbejderen bliver budt velkommen til lokalområdet.

Der er hjælp at hente til både det praktiske og det sociale, og så kan man også blive klogere på den danske kultur, det politiske system med mere.