Ansæt international medarbejder

Læs om lovgivningen EU og non-EU

Aarhus_Ty_Stange_C6A6447-1600px

Kvikguide til regler om opholds- og arbejdstilladelse for udenlandsk arbejdskraft

En række regler gør sig gældende ved ansættelse af udenlandsk arbejdskraft. På Virksomhedsguiden.dk kan du læse de overordnede regler for ansættelse af udlændinge. Det er Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), der er ansvarlig for de lovgivningsmæssige regler.  Læs mere omkring reglerne på nyidanmark.dk.

Ansæt din udenlandske medarbejder med Virk Assistenten

Virk Assistent hjælper dig med at finde rundt i reglerne ved ansættelse af udenlandsk arbejdskraft inden og uden for EU.

Arbejdsgivere, der ønsker at ansætte udenlandske medarbejdere, kan få hjælp af Virk Assistenten til at få styr på de mange regler og gennemføre de relevante ansøgninger og registreringer, der er nødvendige for at både arbejdsgiver og medarbejder kan overholde reglerne, og medarbejderen kan få udbetalt løn. 

2022_09_04_Copenhagen_Capacity_Planday_00012-1600px

Praktisk vejledning til arbejdsgivere

På nyidanmark.dk kan du få hjælp til de praktiske foranstaltninger vedrørende ansættelse af udenlandsk arbejdskraft.

SKAT har udviklet en vejledning, der hjælper dine udenlandske medarbejdere med at få en god skattestart i Danmark fx med at blive registreret korrekt, betale den rigtige skat og få de rigtige fradrag.

Få hurtigt svar på dine spørgsmål om love og regler for internationale medarbejdere via Chatbotten for udenlandsk arbejdskraft.

Dit lokale erhvervshus kan hjælpe dig med hjælp og rådgivning omkring ansættelse af internationale medarbejdere.