TRIVSEL OG FASTHOLDELSE AF
INTERNATIONALE MEDARBEJDERE

Hjælp din internationale medarbejder og medfølgende familie med at falde godt til i lokalområdet.

Events

Happy spouse happy house

At flytte til et nyt land med en ny kultur og arbejdsmiljø kan være noget af en omvæltning. Flere aktører i Danmark hjælper til at din nye medarbejder og dennes medfølgende partner og familie falder godt til. 

Danmark

Expat in Denmark - Dansk Industri

Dansk Industri faciliterer netværket Expat in Denmark, som en service for DI's medlemmer, der hjælper de internationale medarbejdere med at falde til i Danmark. På Expat in Denmark kan internationale medarbejdere finde information om det at leve og arbejde i Danmark, og finde relevante events i hele Danmark.

Her kan du hente hjælp og rådgivning

 

 
 
 

Jylland

 

International Community Aarhus

Erhverv Aarhus arbejder målrettet for at fremme internationaliseringen i området, som gør det nemmere at for erhvervslivet at tiltrække, modtage og fastholde internationale medarbejdere og deres familier for din virksomhed. 

International Community er et netværk for virksomheder med en international profil og for internationale medarbejdere, der er bosat i Østjylland.

 

 

Jobskabelse til medrejsende partner i Aarhus 

12 jobcentre i Business Region Aarhus arbejder for at fastholde internationale specialister ved at tilknytte deres partnere til det østjyske jobmarked. Jobkonsulenterne matcher medrejsende partner med gode jobmuligheder på tværs af kommunegrænser og gør virksomhederne opmærksom på de ressourcer denne medarbejdergruppe kan bidrage med til virksomheden.
 

Spouse Space - Nordjylland

Spouse Space er et værtsprogram hvor dine internationale medarbejdere eller medfølgende ægtefæller kan få tildelt enten en karrieremæssig eller kulturmæssig vært

Expat Host Programme - Nordjylland

Expat Host Programme skaber bro mellem internationale borgere i Nordjylland og lokale danske borgere. Danske mentorer hjælper de internationale med at navigere i det danske jobmarked og giver sparring omkring karriere, kultur mv. 

Bosætningsguider i Trekantområdet

Vi har et hold af bosætningsguider fra alle kommuner i Trekantområdet, som gerne hjælper med spørgsmål om området, f.eks. boligmuligheder, skoler, fritidsliv, kulturliv eller jobsøgning. Bosætningsguiderne har alle et unikt indblik i aktiviteter og tilbud i hver deres område og understøtter også de internationale fællesskaber, som findes i Trekantområdets syv kommuner.

 

Sjælland

Networking og jobskabelse for medfølgende partner - International House Copenhagen

International House Copenhagen tilbyder en række services og aktiviteter som der hjælper nye internationale borgere til at falde godt til. Huset udbyder netværksarrangementer og arrangementer der vedrører centrale forhold i deres nye liv, som fx boligsøgning, bankforhold, kultur- og fritidsliv, arbejdspladskultur mv. De hjælper ligeledes medfølgende partner med jobsøgning.

 

Her kan du hente hjælp og rådgivning