ETABLERING OG ONBOARDING

Få hjælp til etablering af din nye internationale medarbejder og til onboarding, så i sammen kommer godt fra start.

Events

Kom godt fra start

Der er hjælp at hente, når din nye internationale medarbejder skal etableres i Danmark og i lokalområdet. En række organisationer står klar til at hjælpe din medarbejder og for at sikre en god opstart. 

 

Danmark

Hjælp til papirarbejde - International Citizen Service

Hos International Citizen Service (ICS) hjælper de med at få papirarbejdet for din internationale medarbejder i orden, så som opholdstilladelse, CPR nr., skattekort, sygesikringskort osv. De hjælper desuden med jobsøgning, samt relevant information omkring skoler, daginstitutioner, samt kultur og fritidsaktiviteter. ICS har kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Få styr på reglerne - Ny i Danmark

Nyidanmark.dk er Udlændingestyrelsens og Styrelsen for International Rekruttering og Integrations officielle internetportal om reglerne for indrejse og ophold i Danmark.

Life in Denmark - borger.dk 

Life in Denmark er den internationale borgers borger.dk. Her findes alle websider af borger.dk på engelsk. 

Hjælp til onboarding af din medarbejder

DI Global Talent & Mobility team tilbyder sparring omkring pre- og onboarding af udenlandske medarbejdere til alle medlemmer. DI ved hvor afgørende det er, at du og  dine udenlandske medarbejdere sammen kommer godt fra start. DI hjælper og rådgiver dig som arbejdsgiver, så I sammen får skabt et stærkt fundament, allerede inden medarbejderen starter i sit nye job. 

Her kan du hente hjælp og rådgivning

 
 
 
 
 
 
 
 

Jylland

International House North Denmark

International House North Denmark har til formål at hjælpe nordjyske virksomheder med at tiltrække, modtage og fastholde international arbejdskraft og hjælper til at etablere de internationale talenter der flytter til region Nordjylland. 

International House North Denmark er et fysisk kontaktpunkt til alt myndighedsarbejdet ift. opholdstilladelser, biometri (fingeraftryk) skattepapirer, CPR, Nem-ID mv. igennem SIRI og International Citizens Service. 

Bosætningsguider i Trekantområdet

Står du for at skulle ansætte en international medarbejder, kan bosætningsguiderne hjælpe både din nye medarbejder med at etablere sig i én af Trekantområdets syv kommuner. Bosætningsguiderne kan besvare spørgsmål, der opstår i forbindelse med etablering, f.eks. boligmuligheder, skoler, fritidsliv eller kulturliv.

Headstart
Nyansatte internationale medarbejdere i Midtjylland tilbydes via Headstart at deltage i et lokalt onboardingforløb, hvor medarbejderen bliver budt velkommen til lokalområdet.

Der er hjælp at hente til både det praktiske og det sociale, og så kan man også blive klogere på den danske kultur, det politiske system med mere.

Her kan du hente hjælp og rådgivning

 
 
 
 
 

Sjælland

International House Copenhagen

International House Copenhagen tilbyder små og mellemstore virksomheder en bred vifte af forskellige tilbud ift. internationale medarbejdere.

International House Copenhagen er et fysisk kontaktpunkt til alt myndighedsarbejdet ift. opholdstilladelser, biometri (fingeraftryk) skattepapirer, CPR, Nem-ID mv. igennem SIRI og International Citizens Service. 

Her kan du hente hjælp og rådgivning

 
 
 
 

Fyn

International Community Odense

International Community Odense hjælper virksomheder med at få deres internationale medarbejdere godt på plads. Vi vil gerne hjælpe jeres nye internationale medarbejdere med at falde på plads i Odense og introducere dem til netværk og aktiviteter i byen.

International Community Odense tilbyder:
Ankomst af medarbejder (Flytning + familie).
Newcomer Service tilbyder vejledning til internationale medarbejdere om flytning, registrering, daginstitutioner, sprogundervisninger og andre praktikaliteter.

First Home Service hjælper internationale medarbejdere med at finde bolig i Odense. International Communitys services kan benyttes både før og efter ankomst I Danmark, og vi kan også være tilstede under jobsamtaler til at fortælle om livet i Odense.

Her kan du hente hjælp og rådgivning